• Home 
  • Over penn-elcomdirect.com

Bedrijfsconcept

“Zo veel mogelijk flightcase onderdelen en toebehoren zo eenvoudig mogelijk verkopen aan geïnteresseerde klanten binnen geheel Europa”.

Ons concept is gebaseerd op online verkoop van een ruim assortiment van goed ontworpen, functionele flightcaseproducten in kleine of grotere aantallen, zodat zoveel mogelijk mensen de producten kunnen aanschaffen en betalen.

We werken hard om onze klanten kwaliteit te bieden tegen betaalbare prijzen, door de hele procesketen optimaal te organiseren, lange termijnrelaties op te bouwen met onze leveranciers en te investeren in vergaande automatisering van verkoop en productie.

Bedrijfsinformatie

Penn Elcom Direct GmbH is een bedrijf gericht op online verkoop van flightcase onderdelen binnen Europa. In de webshop www.penn-elcomdirect.com worden producten verkocht die zijn geproduceerd of geselecteerd door de Penn Elcom Group. Deze onderneming ontwerpt en produceert in eigen beheer flightcase onderdelen van topkwaliteit. De Penn Elcom Group heeft verkooppunten over de gehele wereld en eigen productielocaties in China en Groot Brittannië.

De webshop www.penn-elcomdirect.com is voor de Penn Elcom Group de eerste exclusieve online store met verkoopmogelijkheden aan zowel bedrijf als particulier. De webshop is in 2002 in Nederland begonnen als flightcase-onderdelen.nl. Na het vertalen van deze shop in flightcase-teile.de en flightcase-part.com is nu de stap gezet om exclusief voor artikelen van Penn Elcom binnen geheel Europa te opereren onder de naam www.penn-elcomdirect.com

Duurzame relaties

Duurzame relaties Het hoofdprincipe van Penn Elcom Direct GmbH is groei en ontwikkeling op basis van duurzame relaties met zowel klanten als leveranciers.

In de webshop www.penn-elcomdirect.com worden enkel producten aangeboden die worden afgenomen bij de Penn Elcom Group. Dit is voor de klant een waarborg voor continuïteit en kwaliteit. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Adresgegevens

Penn Elcom Direct GmbH Groenlandstraße 2
DE-46446 Emmerich, Duitsland

E-mail
info@penn-elcomdirect.com

Telefoon
+31 (0)85 888 1081
Bereikbaar op werkdagen
van 09.00 tot 17:00 uur.

Fax
+49 (0) 2822 91303 50

KvK
Amtsgericht Kleve HRB 12488

BTW
DE292033136

Vragen?
Live chat of bel

+31 (0)85 888 1081

ma t/m vrij:
09.00 - 17:00