Hulp bij samenstellen

Met deze online calculator kunt u een shopping list samenstellen waarin alle producten staan vermeld die u nodig heeft om een Flightcase te bouwen. Het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken uit het model Flightcase en daarna de binnenmaten op te geven. Dan kunt u nog een keuze maken uit de kwaliteitsklasse, houtsoort en kleur en of u de deksel scharnierend of los afneembaar wilt hebben.

De Shopping List bestaat uit Flightcase onderdelen, aluminium profielen en plaatmateriaal naar keuze. Alle benodigde panelen worden op maat gezaagd waarbij u de gaten voor de sluitingen en handgrepen zelf dient uit te zagen.

Alle aluminium profielen worden geleverd op 1 of 2 meter (afhankelijk van het benodigde aantal meters). De profielen dient u zelf op maat en in verstek te zagen, en te voorzien van bevestigingsgaten. Alle benodigde materialen voor de flightcase worden meegeleverd zoals bolhoeken, sluitingen, handgrepen, boortjes, popnagels, enz.

Model Flightcase

Binnenmaten

Geef hier de binnenmaten van de betreffende flightcase op.

cm

cm

cm

cm

Case met afneembaar deksel

Specificaties

Kies hier de specificaties van uw flightcase.

Vooruitbetaling Rembours iDeal Paypal Creditcard Creditcard Vooruitbetaling Rembours iDeal Paypal Creditcard Creditcard Op rekening

Info betalen & bezorgen

Vragen?
Live chat of bel

+31 (0)85 301 3208

ma t/m vrij:
09.00 - 17:00

Binnen 2 dagen bezorgd

Alle bestellingen door heel Europa bezorgd binnen 2 werkdagen.

Meer over bezorging

 
DPD Pakketservice